Erdekessegek

Posted: október 25, 2010 in Uncategorized
Címke: , , , , , , , , , , , , , , ,

 

Új-Zéland, 1999. június 7.

Ferfi, aki felgyujtotta sajat peniszet .Egy fiatal komputertechnikus felgyújtotta a saját péniszét, ezzel sikerült elnyernie az 500 új-zélandi dollár (kb. 251 USA dollár) értékû fõdíjat, és egy ezzel egyenértékû étkezési utalványt.

Thomas egy feszülethez kötötte hozzá a nemi szervét, majd az egészet leöntötte az öngyújtójában lévõ folyadékkal és meggyújtotta; tette mindezt azért, hogy övé legyen a christchurch-i MecKendry’s Tavern elnevezésû kocsma kétes értékû kitüntetése, a “Legény a gáton” díj. Az eseményt az új-zélandi sörfõzdék szponzorálták, arra biztatván résztvevõiket, hogy a lehetõ leghajmeresztõbb tetteket kövessék el.

Tom tehát a fõdíjjal a zsebében sétálhatott ki a bárból, elmondása szerint a pénzt autója forgalmi engedélyének kiváltására, fitnessbérletre, valamint Puss nevû vérebének törzskönyveztetésére szándékozott felhasználni. Sérült, összeégett péniszének ingyen gyógykezelése szintén a nyeremény részét képezte. Elmondta, hogy hímtagja a versenyt követõ napon “egy icipicit érzékeny volt”, de két hét alatt majdnem teljesen meggyógyult, és egyáltalán nem bánja, hogy megtette, amit meg kellett tennie.

Thomas cáfolta, hogy mazochista lenne. “Diák vagyok, akinek a legkisebb segítség is jól jön. Megérte megcsinálni, mert nagyon kellett a pénz. Úgy gondolom, felülmúlhatatlan dolgot vittem véghez.” Szándéka szerint az étkezési utalványon mindennap hamburgert és süteményt fog ebédelni.

Thomas anyja, aki szintén a nézõk között volt, elégedettségét fejezte ki fia sikere miatt. “Felnõtt ember és én nagyon örültem, hogy gyõzött. Igazán rühelltem volna, ha mindezt végigcsinálja és a végén nem ér el vele semmit.”


*

New Jersey, 1998. május 13.

Úgy tûnik, Long Branch lakóinak a langyos májusi estéken kevés szórakozásuk akad. Egy ötvenegy éves úriember ekkor határozta el, hogy megvalósítja, amirõl már régóta fantáziált, a robotszerelmet. Kielégülése eszközéül pedig történetesen a saját porszívóját választotta. A férfiak többsége kétszer is meggondolná, mielõtt légértékesebb szervét bedugja egy porszívóba, ezt az optimista figurát azonban nem gyötörték aggályok a biztonsága miatt. A porszívó használatának egyébként megvannak a maga elõnyei, például, hogy az ember mindjárt rendet is rak maga után.

Felgerjedt hõsünk nem volt tisztában hordozható Singer A-6-osának mûködési elveivel, így azzal a ténnyel sem, hogy közvetlenül a csõ csatlakozója mögött, a gyûjtõzsák szomszédságában egy penge forog körbe-körbe. Örömteli kísérletezésének néhány másodperc múltán hirtelen vége szakadt: miután péniszét behelyezte a gépbe, a penge lenyeste makkjának egy darabját. Veszteségét felmérve a telefonhoz támolygott és hívta a rendõrséget, akiknek elmondta, hogy álmában valaki megtámadta.

A rendõröknek szemet szúrtak a gyanús tárgyak, az áldozat azonban erre azt állította, hogy nem emlékszik a történtekre.

A Monmouth Medical Center sebészeinek sikerült elállítaniuk a vérzést, de nem tudták visszavarrnia körülbelül másfél centiméteres levágott darabot.

A férfi mais él, sérülése következtében mind szaporodási képessége, mind a háztartási gépek használata iránti készsége súlyos hátrányokat szenvedett.

 

*

Bukarest, 1999 március 21.

A huszonnégy éves román középpályás futballista, Mario, valamint Mirela nevû barátnõje képtelenek voltak uralkodni sürgetõ vágyukon. Leállították az autójukat, és azonnal szabad utat engedtek szenvedélyüknek. Nem sokkal késõbb azonban szénmonoxid-mérgezés következtében mindketten életüket vesztették az autó belsejében, mellyel sietõs légyottjuk elõtt begördültek a garázsba. A párt másnap reggel Mario apja fedezte fel.

– Úgy látszik, még sohasem hallottak a szénmonoxidmérgezés veszélyérõl – kommentálta az esetet Dimitru Secrieru rendõrezredes.

Egy fiatal mexikói szerelmespárt holtan találtak egy halottaskocsi hátsó terében. A huszonhárom éves Jose, a campeche-i Pérez Díaz temetkezési vállalat alkalmazottja, a halottaskocsi belsejében adott randevút Ana María nevû barátnõjének. Egy raktárban állították le a kocsit; a motort nem állították le, mert a légkondicionáló berendezés csak így mûködött. A zárt helyiségben a szénmonoxid tartalmú kipufogógáz beszivárgott a kocsiba, és megmérgezte a fiatal párt. Holttestükre akkor bukkantak rá, amikor Ana María anyja eltûnt leánya keresésére indult.

 

*

Az orvosok felhívják a figyelmet a kokain alkalmazásának egy új, veszélyes módjára, egyesek egyenesen a húgycsövükbe fecskendezik a drogot. A Cornell Medical Center szakemberei számoltak be annak a harmincnégy éves férfinak az esetérõl, akinek súlyos bevérzései keletkeztek, miután kokaint pumpált a húgyvezetékébe. Tettének következtében hímvesszõjének, négy ujjának és lába bizonyos területének szövetei súlyosan megrongálódtak.

Egy szemcseppentõbe vagy fecskendõbe felszívják a kokainoldatot, és belövik a hímvesszõbe – mondta dr. Samuel Perry, a klinikai pszichiátria professzora.

A férfi a nemi érintkezést megelõzõen hajtotta végre a beavatkozást, szexuális teljesítõképességének fokozása érdekében. Végül azért jelentkezett a kórházban, mert hímvesszõje három napon át merev állapotban maradt, emiatt erõs fájdalmai voltak és nem tudott vizelni. A folyamatos, tartós erekció jelenségének orvosi neve priapizmus. A kórházban töltött harmadik napon a férfi erekciója hirtelen megszûnt. A következõ húsz órában bevérzések keletkeztek a láb, a kéz, a nemi szervek, a hát- és a mellizomzat szöveteiben. Amikor a vér megalvadt, nagy területen elhaltak a szövetek a beteg testén, akit átszállítottak a New York Hospital égési osztályára.

Az orvosok sürgõsen amputálták a férfi mindkét lábát és egyik kezének négy ujját, hogy megállítsák az üszkösödés továbbterjedését. A páciens hímtagja magától leesett. A férfi azóta is rehabilitációra szorul.

A drogfüggõk kezelésével foglalkozó szakemberek már korábban felhívták a figyelmet arra, hogy a kokaint újabban sokan szexuális serkentõszerként is használják. A nemi szervek bõrfelszínére szórt kokain-port mindkét nembeliek használják, a férfiak fõként a korai magömlés megakadályozására, férfiak és nõk pedig egyaránt az örömérzés fokozására.

Azok a férfiak, aki a péniszükbe fecskendezték a kokainoldatot, állítják, hogy óriási élményben volt részük. “Azért tettük közzé ezt az esetet, hogy figyelmeztessük a szakembereket a kokainfüggõségnek erre az új módjára, és hogy ismertessük ezeket a ritka, és feltehetõleg még nem publikált komplikációkat” – intettek az orvosok.

 

*

 

Kalifornia, 1997. december 5.

A negyvennyolc éves Alanre eszméletlen állapotban találtak rá a barátja farfieldi otthona elõtti gyepen, nyolc órával azután, hogy tõbõl levágta a hímtagját. A mentõk sürgõsen a North Bay Medical Centerbe szállították, ahol a sebészek sikertelenül kísérleteztek levágott testrészének visszaoperálásával. Alan kezdetben azt a Brenda nevû nõt vádolta azzal, hogy megcsonkította õt, akit elõzõ este ismert meg egy helyi benzinkútnál. Állítása szerint Brenda beszállt a kamionjába, amely barátja fairfieldi házának közelében, az úttesten parkolt, ahol szeretkezni kezdtek. Hajnali három körül arra ébredt, hogy a nõ valami bosszúról hablatyol, és ekkor történt, hogy borotvaéles késével levágta a péniszét. Brenda ezután leugrott a kamionról és elmenekült, hátrahagyva a levágott szervet.

A férfi a támadás részleteit meglehetõsen elnagyoltan adta elõ, a rendõrök pedig nem értették, miért nem védte meg magát.

Brendát lázasan üldözni kezdték. Idõközben, miután hétfõn kiengedték a kórházból, Alan hozzákapcsolt egy pótkocsit a kamionjához és elhajtott, senki sem tudta, hová. A nyomozók égtek a vágytól, hogy újra beszélhessenek vele, de mozgékony életformája következtében képtelenek voltak behatárolni tartózkodási helyét.

Hamarosan azonban igencsak érdekes részletek bukkantak elõ Alan múltját illetõen.

Az 1970-es években Alant letartóztatták kábítószer birtoklásért és ittas vezetésért. 1982-ben a kislánya bántalmazása miatt ítélték el. Volt felesége úgy jellemezte õt, mint afféle csavargót, akinek legfõbb öröme, ha a kamionjával száguldozhat szerte az országban.

1983-ban Alant szándékos emberölésért ítélték el, a huszonhárom éves, Suisun Citybe való nõ holttestét egy helyi parkolóban veszteglõ kocsiban találták meg, a helybéli Denny’s étterem szomszédságában. Alan beismerte a gyilkosságot, tettét azzal indokolta, hogy a nõ kigúnyolta gyenge erekciója miatt, amikor szeretkezni próbált vele. Állításait azonban a meg nem engedett vallatási módszerek alkalmazás miatt nem tekintették hitelesnek, s az ügyészek úgy döntöttek, várnak, amíg Alan vallomást tesz és elismeri bûnösségét szándékos emberölés bûntettében. Hatéves börtönbüntetésének a felét töltötte le.

A rendõrök gyanakodni kezdtek, hogy a nõ, amikor levágta Alan péniszét, egy tizennégy év óta tervezgetett vérbosszút hajtott végre; így akart elégtételt venni barátnõje meggyilkolása miatt. Az igazság azonban még ennél is különösebb volt.

Amikor végre elkapták Alant és újra kihallgatták, beismerte, hogy õ maga vágta le a nemi szervét. A hangelemzéses hazugságvizsgálat igazolta, hogy ezúttal igazat beszélt.

– Ettõl kezdve nem volt bizonyíték arra, hogy bûncselekmény történt – mondta William Gresham rendõrhadnagy egy sajtótájékoztatón. – Az esetet újra kell értékelnünk, hiszen ez már nem bûncselekmény, hanem öncsonkítás. – Alannek mindössze a hatóság félrevezetése miatt kell némi retorzióval számolnia.

A hatósági nyilvántartásból fény derült Alan eredeti foglalkozására, a férfi – különös egybeesés – csõszerelõként dolgozott. Hát most egy csõvel kevesebbel játszadozhat.

 

*

Az alábbi történet orvosi jelentésen alapszik, így mindenképpen hitelesnek tekinthetõ, tartalmaz viszont néhány olyan részletet, amely “alkalmas a nyugalom megzavarására”.

Az orvos aznap reggel a fõnõvér telefonhívására érkezett a rendelõjébe, a nõvér elmondta, hogy a beteg nem volt hajlandó válaszolni a panaszait firtató kérdésekre, egyre csak azt hajtogatta, hogy hívjanak egy olyan orvost, aki “kezelni tudja a férfibajokat”. A beteg sápadt volt, lázas, és szemmel láthatóan igen rosszul érezte magát, mondani most sem igen mondott semmit, csak óvatosan kinyitotta a sliccét, és megmutatta herezacskójának gyulladt, vörös, helyenként pedig kékesfekete bõrét.

A nõvér magára hagyta a két férfit, és a páciens végre megengedte az orvosnak, hogy az levegye róla a nadrágot és legombolyítsa azt a két-három méternyi, szörnyen bûzlõ, foltos gézcsíkot, amely érzékeny heréje köré volt tekerve. A herezacskó rettenetesen feldagadt, majdnem akkora volt, mint egy grapefruit. A bal here irányában kiterjedõ kitépett szélû sebbõl vér és genny szivárgott.

A csapzott szõrzet és a gennyel borított bõr alatt a doktor néhány sötét, vonalszerû dolgot vett észre, és megkérdezte a beteget, mik volnának azok. A férfi elmondta, hogy néhány nappal korábban munka közben véletlenül megsérült (egy elektromos berendezéseket árusító üzletben dolgozott), és a sebet egy tûzõgéppel próbálta összezárni. A vonalszerû dolgok tehát olyan szegecsek voltak, amelyeket falburkoló elemek összeépítésére szoktak használni, körülbelül egy centi hosszúak.

Az orvoscsapat megröntgenezte a beteg herezacskóját, hogy meghatározzák a szegecsek pontos helyét, tetanuszoltást és erõs antibiotikumot kapott, a következõ reggel esedékes mûtét elõtt pedig fertõtlenítõs ülõfürdõt rendeltek neki.

A mûtét során nyolc darab rozsdás szegecset távolítottak el a férfi heréjébõl. A bal here burka felszakadt és a heregolyó is hiányzott, de az ondóvezeték csonkját sikerült felfedni és összevarrni. A lábadozás minden különösebb esemény nélkül zajlott, és egy héttel késõbb, mielõtt kiengedték volna, a beteg elmondta az orvosnak, hogyan történt valójában a dolog.

A páciens magányos, zárkózott agglegény volt, ritkán tartott a munkatársaival, amikor azok ebédelni mentek. Délidõben, amikor magára maradt az üzletben, rendszerint maszturbációval múlatta az idõt, péniszét ilyenkor odatartotta az egyik nagyméretû berendezés mozgó alkatrészéhez, egy vászonból készült hajtószíjhoz. Egy napon, az orgazmus pillanatában nem figyelt eléggé, és túlságosan megközelítette a gépet. Herezacskója hirtelen bekerült a hajtókerék és a szíj közé, õ maga pedig a levegõbe repült, jó egy méterrel odébb érve földet. Elõször nem is fedezte fel, hogy elvesztette a bal heréjét, a mérhetetlen fájdalomtól a sokk miatti zavarodottságában összeszegecselte a sebet és folytatta a munkáját.

Csak feltételezhetjük, hogy élete hátralévõ részében lemondott az önkielégítésnek errõl a módjáról.

 

*

Guyana, 1999.

A férfi nemi szerv szokatlanul hosszú ideig tartó erekcióját “priapizmusnak” nevezi a szaknyelv. Ez a szerencsétlen állapot akkor áll elõ, amikor a merev hímvesszõbõl a vér valamilyen oknál fogva nem tud visszaáramlani, mint normális esetben. A priapikus erekció elõidézõje lehet valamilyen vérkeringési rendellenesség, de a sarlósejtes vérszegénység vagy a leukémia is. Néha azonban semmi más oka nincs, mint a szerv tulajdonosának megmagyarázhatatlan butasága.

Az egyik guyanai napilap lehozott egy cikket egy hasonló esetrõl, egy tökkelütött pasas, aki mindenáron meg akarta nyújtani közelgõ randevúját, túladagolta magának a Cantardent, ez egy olyan gyógyszer, amellyel a tenyészcsõdöröket szokták kellõ állapotba hozni a lovászok. A szer meglehetõsen hatásosnak bizonyult, a férfi szörnyülködve fedezte fel, hogy nemi szervének fájdalmas merevsége egyáltalán nem akar megszûnni.

Egynapi szenvedés után vonakodva bár, de orvoshoz fordult; reménykedett, hogy titokban tarthatja az egész ügyet. A szerencse azonban nem kedvezett neki, mihelyt kiejtette a száján erekciója okát, máris az egész város rajta nevetett, testi bajait lelkiekkel is tetézve, a helyiek az eset után ugyanis csak “Furkó õrmesternek” becézték.

Háromheti szégyenteljes testi szenvedés után hajlandó volt a kés alá feküdni, állapotán ugyanis csak így tudtak enyhíteni az orvosok. Azóta az a baja a szerencsétlennek, hogy egyáltalán nem áll fel neki.

 

*


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s