VV Attila ongyilkos akart lenni

Posted: november 20, 2011 in Uncategorized
Címke: , , , , , , , , , , , , ,

Szerintem Attila bolond, nincs tekintettel senkire, egyszeruen nincs ra szo mennyire egy elviselhetettlen egy ember inkabb egy dilihazban lenne a heje.

Tizenhét-tizennyolc évesen megpróbált öngyilkos lenni. A napilap a nagymamát szólaltatta meg:

“Az apja az első perctől fogva nem fogadta el, mert lánygyermeket akart, mégis két fia lett. Ezért a bátyjának és Attilának is nehéz gyermekkora volt, a vejem durván bánt velük.Tizenhét-tizennyolc éves kora körül majdnem megtörtént a tragédia: négy helyen felvágta az egyik karját, megszúrta a vállát is, öngyilkos akart lenni. Az volt a szerencséje, hogy közben nagyon megijedt és hangosan zokogott, amit meghallott az anyja. Minden csupa vér volt, de a jóistennek hála, sikerült megmenteni az életét, bár sokáig kórházban volt. Az apja azóta is csak hallgat” – nyilatkozta az asszony, aki szerint unokája nem találja a helyét már Gyomaendrődön, ahol felnőtt.

“Két éve elázott a házuk, és lebontották a gyerek szobáját. Amikor Attila utoljára itthon járt, azt mondta: „mama, nekem nincs hol aludnom, mert már a szobám sincs meg. Gyomára én többet már nem jövök, nincs mit keresnem itt.” Azt válaszoltam, hozzám mindig jöhet. Minden áldott este imádkozok érte, hogy megnyerje a műsort, mert ha nem sikerül, akkor nem tudom, mi lesz vele” – tette hozzá a nagymama.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s