VV Eszter titkai

Posted: január 28, 2012 in Uncategorized
Címke: , , , , , , , , , , , , , ,

VV Eszter az utolsók között, mintegy pótlólagosan költözött be a villába, miután a nézők kiszavazták Melindát és Bécit. Ez már régi sztori igaz, de azóta a figyelem igencsak a lány fele irányult kint és bent is, mert a bentiek folyamatos szopatása miatt a lánynak már 2x is párbajozni kellett. Szerencsére mindkettőből jól jött ki és visszakerült a villába,  Crisfofelt és a beképzelt Shadit hagyta kint.Eszter a magánéletében ügyvédként dolgozott, bár beköltözésének idejére felfüggesztette prakszisát.

A lány legjobb barátnője – szintén Eszter – mesélt a VVlány múltjáról, egy fájdalmas szakításról. Szerinte Eszti egy szerény, visszahúzódó lány, aki mindig farmert és lapos sarkú cipőt hordott. (megjegyzés: ha ilyen is volt, mára sikerült levetkőznie a gátlásait).

A lángoló szerelmet követő szakítás azonban nagy változásokat okozott a lány életében. Első lépésként megváltoztatta a külsejét: átváltott miniszoknyára és magas sarkú cipőre. Hagyta érvényesülni nőiességét, mindenhol felhívta magára a férfiak figyelmét. Bár nagyon jó barátságban voltak még előtte is titkolta, hogy jelentkezett a műsorba. Akkor avatta be amikor már túl volt két válogatáson is.

A jelentkezés előtt részt vett Ördög Nóri önismereti programjában. Nóri emlékezett az elsők között jelentkező lányra. A vállalkozás amolyan önbizalomtréning, Angyalműhely-program. A program egy napos, ahol szakértők segítségével felismertetik a résztvevőkkel saját nőiességüket, visszaadják az elveszett önbizalmat.

Nóri véleménye szerint Eszteren látszott, hogy csak a kezdő lökést kell megadni részére és máris egy bombázó önbizalmával tudja majd élni az életét.

Megvolt benne a vagányság és nem utolsó sorban bátorság, ami a változáshoz kellett.

Azóta pedig nap mint nap bizonyítja a villában, hogy a régen szerény, visszahúzódó lányból egy dögös, bevállalós nő lett.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s