VV Attila is ult mar bortonben

Posted: február 27, 2012 in Uncategorized
Címke: , , , , , ,

Sok támadás érte már VV Gergőt börtönviselt múltja miatt, ám nem elhanyagolható, hogy Attila isélvezhette már a rácsok fogságát. Tudvalevő, hogy nem Gergő az egyetlen börtönviselt szereplője a Való Világ ötödik szériájának, mégis őt éri a legtöbb kritika múltja miatt.

Attila szintén megjárta a börtönt, de az ő bűne a szerelemből ered. Attila egy lány után ment Izraelbe, hogy bizonyítsa szerelmét, de ez lett a veszte.

Célja az volt, hogy kedvesét hazahozza ezért utána iramodott, ám végül a rácsok mögött találta magát. Kint tartózkodása alatt fekete munkát vállalt, medence takarítónak állt, ám a hatóságok rövid időn belül lecsaptak rá és egy sivatagi börtönbe került.

Borzalmas körülmények között töltött el öt napot, ahol majdnem meg is erőszakolták. Megmenekülését egy orosz maffiózónak köszönheti, aki a védelmére kelt a zuhanyzóban. Öt nap után egy magyar társával együtt távozhatott a rabságból, ám azóta is kísértik az ott szerzett élmények.

A lánnyal, akiért kiutazott akkor és azóta sem találkozott, így ő nem is tudja, hogy Attila milyen megpróbáltatásokat állt ki érte. Az esetből számos következtetést levont és csak megerősítette, hogy a villában sem állhat olyan helyzet elő, amit ne tudna elviselni.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s